Passiefruit

Geldig op Wk 02 + Wk 03 + Wk 04 + Wk 05 + Wk 06 + Wk 07 + Wk 08 + Wk 09 + Wk 10 + Wk 11 Markten: Muntplein (Dinsdag 10:00 - 16:00 uur), Citymarkt (Zaterdag 9:00 - 17:00 uur) 7 voor 5.00 Gebr. Van Hezik Gebr. Van Hezik

Omschrijving

Het vruchtvlees wordt veel gebruikt in sappen en toetjes, maar wist je dat passiefruit ook heel lekker is om gewoon zo uit te lepelen?

Passievruchten zitten vol vitaminen, mineralen, fytonutriënten en aminozuren. De paarse vrucht is voornamelijk een bron van vitamine A, vitamine C, kalium, ijzer, koper, magnesium en fosfor. Goed voor je dagelijkse dosis vitaminen dus! De pitjes van de vrucht zijn goed voor de hart- en bloedvaten en zijn rijk aan antioxidanten, vezels, ijzer en zink. Dit komt allemaal ten goede aan je spieren, ogen, en huid. Uit onderzoek is gebleken dat deze vrucht helpt om zowel je bloeddruk als je cholesterol te verlagen. Ben je gestrest? Eet passiefruit, want er zitten stoffen in die ervoor zorgen dat je kalm en rustig wordt. Studies hebben aangetoond dat een passievrucht per dag de slapeloosheid weghoudt.