Geplaatst op: 17 december 2023

πŸŽ„πŸŒŸ Beleef de betoverende kerstsfeer op de Markt in Nieuwegein op zaterdag 23 december! πŸŒŸπŸŽ„

Op deze magische dag zullen de marktondernemers van Nieuwegein alles uit de kast halen om de laatste marktdag voor de Kerst extra speciaal te maken. De Markt is een plek waar gezelligheid en warmte centraal staan, naast de mooie producten van de marktondernemers.

🎢 Geniet van live kerstmuziek die de lucht vult en je hart verwarmt. Laat je betoveren door de klanken van bekende kerstliedjes en voel de magie van het seizoen.

β˜•οΈ Verwen jezelf met een heerlijke kop warme chocolademelk, bereid met liefde en zorg. Laat de smaak je verwarmen terwijl je geniet van de gezelligheid om je heen. Een perfecte manier om even op te warmen tijdens het kerstshoppen. Daarnaast is er ook heerlijke soep en zijn er kerstkransjes voor de jeugdige bezoekers van de markt.

De marktondernemers van Nieuwegein willen samen met jou er wat speciaals van maken. Dus kom langs, ervaar de kerstsfeer, proef de lekkernijen en geniet van de speciale markt op zaterdag 23 december. Maak er samen met ons een onvergetelijke kerst van!

 

Deel op Facebook Verstuur per mail