Dierendingenbestdeal

Welkom bij Dierendingenbestdeal!

Wij verkopen dierbenodigheden, snacks en dierenvoer. 1 november 2020 staan wij alweer 5 jaar op de markt, genoeg ervaring dus om jou op de markt te helpen!

Ik heb eerst bijna 30 jaar als filiaalmanager gewerkt bij Kruidvat.  We hebben onze wegen gescheiden en ik heb toen de mogelijkheid gekregen om voor mezelf te beginnen. We hebben al 15 jaar een honden trimsalon aan huis en ik was zelf al meer dan 25 jaar bestuurslid van een hondenschool en bekend in de hondenwereld. Langs deze weg in contact gekomen met een onderneemster die wegens gezondheidsredenen reden moest stoppen, toen heb ik het complete bedrijf inclusief diverse markten overgenomen. Mijn achtergrond van zowel Kruidvat als drogist en kennis van de hondenwereld maakte mij en mijn vrouw een zeer geschikte overname partner.

Wij hebben hoog kennisniveau op gebied van voeding en snacks maar kunnen ook goed advies of tips geven bij gedragen problemen. Daarnaast hebben wij ook kennis op het gebied van vachtverzorging door kennis uit de trimsalon.

Hieronder vind je een overzicht van de markten waarop ik actief ben:

Maandag: standplaats bolnes Ridderkerk
Dinsdag: Papndrecht
Woensdag: HI Ambacht
Donderdag: Zwijndrecht
Vrijdag: Ridderkerk
Zaterdag: Nieuwegein

Heb je vragen? Kijk dan op: www.dierendingen.info of op onze Facebookpagina.

Wij zijn ook te bereiken via Whats app: 06-21 89 08 27

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen