Gezichtschermen en mondkapjes!

Geldig op Wk 49 + Wk 50 + Wk 51 + Wk 52 + Wk 53 Markten: Citymarkt (Zaterdag 9:00 - 17:00 uur) 3 voor 10 euro!!!!. Linda’s lederwaren (Alleen Zaterdag op de Citymarkt) Linda’s lederwaren (Alleen Zaterdag op de Citymarkt)

Omschrijving

Een gezichtsscherm is ook veel comfortabeler en handiger in vergelijking met gezichts/mondmaskers die beperkend en oncomfortabel zijn bij langdurig gebruik. Het brede zicht van het gezichtsscherm verbetert uw gezichtsveld zonder blinde vlek en het beschermt je ogen en gezicht goed. Beschermt het gezicht tegen speeksel in de lucht en het voorkomt dat stof, druppeltjes en stuifmeel in de ogen spat. Dit gezichtsscherm is gemaakt van een doorzichtig plastic dat uw hele gezicht bedekt in plaats van alleen de mond. Gezichtsschermen bedekken het gezicht volledig vanaf het hoofd en reiken helemaal tot onder de kin. Als gevolg hiervan voorkomt het dat u uw eigen gezicht aanraakt, wat wel gebeurt bij mondmaskers. Een ander argument om een gezichtsscherm te gebruiken is een recent onderzoek waarbij de werkzaamheid getest werd van gelaatsschermen tegen hoest-aerosoldruppels d.m.v. een hoestsimulator. Uit het onderzoek bleek dat een gelaatsscherm de inademingsblootstelling met 96 procent verminderde binnen 45 cm van een hoest. Gemakkelijk te demonteren en te monteren. De beschermhoes kan vervangen worden. 4 euro per stuk en 3 voor 10 euro bij Linda’s lederwaren

Materiaal: PP: 21 cm x 28 cm. Mondkapjes 50 stuks zwart 12.50 euro per doos en 3 dozen 25 euro ??? bij Linda’s lederwaren.