Over de Markten Nieuwegein

Nieuwegein is een bruisende stad, met maar liefst drie verschillende markten. De grootste markt is in het centrum en daarnaast zijn er nog twee leuke wijkmarkten. Iedere markt is unieke en heeft iets te bieden.

Dinsdagmarkt Nieuwegein Muntplein

Op dinsdag staat er een markt in Nieuwegein met 15 ondernemers op het Muntplein. Deze ondernemers zijn van 10:00 tot 16:00 aanwezig zijn om hun waren aan u aan te bieden. Op de markt vind je het belangrijkste aanbod. De ondernemers helpen je graag!

Donderdagmarkt Ā Nieuwegein Vreeswijk

Op donderdag staat er een markt in Nieuwegein met 14 ondernemers in de dorpsstraat in Vreeswijk. Deze ondernemers nemen van 10:00 tot 17:00 de straat in beslag om u hun producten te verkopen. Ook hier vind je voornamelijk de essentiƫle producten, zoals vis, vlees, kaas, noten, groenten, fruit en aardappelen. Daarnaast kunt u hier terecht voor de lekkerste verse stroopwafels.

Zaterdagmarkt Citymarkt Nieuwegein

De Citymarkt op zaterdag is de grootste markt van Nieuwegein. Op deze markt bij Cityplaza zijn maar liefst 48 ondernemers aanwezig tussen 9:00 en 17:00 uur. Dit is een nieuwe locatie waar de ondernemers u nog beter van dienst kunnen zijn. Een gezellige en drukke markt, waar u alles wat u zoekt wel kunt vinden. Een goed divers aanbod aan producten, zorgt ervoor dat u geen supermarkt meer hoeft te bezoeken!

Website

Op deze website vindt u informatie en aanbiedingen van de ondernemers en het laatste nieuws van de markt. Elke week plaatsen de ondernemers weer aanbiedingen op de site! Houd de website dus in de gaten en mis geen aanbieding!

Like ook de Facebookpagina van de Markten Nieuwegein

Nieuwsbrief

Wilt u iedere week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen? U kunt zich dan in schrijven voor de nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief