Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Rubino Shoes

Rubino Shoes

laarzen, Schoenen, Sneakers

Hallo allen, ik ben Theo. Ik sta nu al weer 30 jaar op de markt in Nieuwegein. Ik ben ooit begonnen als 16 jarig jochie met een eigen onderneming. Ik begon met het huren van staanplaatsen voor mijn onderneming. Daarna ging ik verder met jaarmarkten, waardoor ik nu ook weekmarkten doe.

Lees meer

Van Ee

Van Ee

Huishoudartikelen, stofzuigerzakken, Strijkplankhoezen

Hoi allemaal, ik ben Jeroen. Ik sta al 10 jaar op de Nieuwegeinse markt voor al uw stofzuigeraccessoires. Als ik niet in Nieuwegein sta dan ben ik te vinden in o.a. Leusden, Woerden, Soest en De Bilt.

Lees meer

Piet de Heer – Drop, Snoep & Chocolade

Piet de Heer – Drop, Snoep & Chocolade

Chocolade, Drop, Seizoensproducten, Snoep

Hallo allemaal, mijn naam is Piet de Heer. Toen ik 13 jaar was ben ik op de markt begonnen met werken bij Gerard Houweling met snoep, koek en banket. Toen ik 18 jaar geworden was vond hij mij te duur worden en vond dat ik voor mezelf moest beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn 1ste

Lees meer

De Frietjuwelier

De Frietjuwelier

Friet, Ijsjes, Snacks

De Frietjuwelier voor een goudbruin patatje. Voor heerlijke verse patat onder het boodschappen doen op de markt van Nieuwegein moet u bij Herman van Offenberg zijn, eigenaar van de Frietjuwelier. De specialiteit is ambachtelijke verse frites. Tevens zijn ze ook in te huren voor feesten en partijen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze wagen.

Lees meer

Fleur Jean de stroopwafelman

Fleur Jean de stroopwafelman

grote warm gebakken stroopwafels, Stroopwafelkruimels, stroopwafels

Hallo ik ben Johan. Ik ben sinds augustus 2016 op donderdag te vinden donderdag op de Vreeswijkse markt. Ik maak met plezier verse stroopwafels op de markt. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor voorgebakken stroopwafels en stroopwafelkruimels. Dus krijg je tijdens het winkelen op de markt trek in iets lekkers? Kom dan lekker een stroopwafel bij

Lees meer

Marktslager – Pim de Kooter

Marktslager – Pim de Kooter

Beenham, Grillworst, Oma's Gehaktballen, Ouderwets Draadjesvlees, Paardenworst

Hoi allemaal, ik ben Pim en ben uw Marktslager op zaterdag in Nieuwegein. Ik sta al zolang op de markt dat ik niet meer precies weet hoeveel jaar. Ik ben ooit begonnen als Slagers knecht. Daarna ben ik Marktslager geworden en dat doe ik nu al zo’n 35 jaar.

Lees meer

Vershoek Olijven

Vershoek Olijven

Olijven

Ieder zaterdag staan wij op de markt van Nieuwegein voor u klaar met de lekkerste olijven en andere heerlijke etenswaren. Wij bieden een groot assortiment met verse producten aan. Wij zien u graag terug op de markt van Nieuwegein!

Lees meer

Horlogerie Renzo Dijkshoorn

Horlogerie Renzo Dijkshoorn

Horloges

Mijn naam is Renzo en ik sta inmiddels al meer dan 25 jaar op de Nieuwegeinse markt. U kunt bij mij terecht voor de mooiste horloges met een schappelijke prijs. Met mijn vele ervaring help ik u graag om de beste keuze te maken. Ik zie u graag op de Nieuwegeinse markt.

Lees meer

v/d Sande – Fournituren

v/d Sande – Fournituren

Garen, Knopen, Modefournituren, Ritsen

Hoi allemaal, ik ben Rene van den Hout. Ik sta ondertussen al 11 jaar op de markt in Nieuwegein. Ik heb deze kraam ooit overgenomen van mijn schoonouders. Zij hadden besloten dat ze wilden stoppen met de kraam en ik wilde er graag mee verder.    

Lees meer

Bloemenhandel van Leeuwen

Bloemenhandel van Leeuwen

Amerilis, Annemoon, Bloemen, boeketten, Chrysanten, Gerbara's, Lelies, Planten, Rozen, Snijbloemen

Hoi allemaal, ik ben Koos. Ik sta al 35 jaar op de markt in Nieuwegein. Ik ben in dit vak gerold, omdat ik vroegtijdig gestopt was met school en bij mijn buurman ben gaan werken. Die had ook een marktkraam en heeft mij op het idee gebracht om zelf een marktkraam te beginnen.

Lees meer