Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Gelderblom Stroopwafels

Gelderblom Stroopwafels

Stroopwafelkruimels, stroopwafels, Warme Super Stroopwafels

Wij van Gelderblom Stroopwafels staan iedere zaterdag voor u klaar op de markt in Nieuwegein. Hier staan wij onderhand al weer zo’n 6 jaar.  De stroopwafels worden heerlijk vers voor u gebakken`!

Lees meer

Davidog

Davidog

Bontmanden, Halsbanden, hondensnacks, Voer

Hallo allemaal, 7 jaar geleden ben ik op de Nieuwegeinse markt begonnen en ik ben er niet meer weg te slaan. Ik ben aanwezig op de Zaterdagmarkt voor al uw dierenbenodigdheden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site.

Lees meer

Duijts Kaashandel

Duijts Kaashandel

Beemster kaas, Boerenkaas, Geiten kaas, Kruiden kaas, Noordhollandse kaas

Hoi Allemaal, Wij zijn Debbie en Nico. Wij staan nu al ongeveer 40 jaar op de markt. Het is begonnen bij de vader van Debbie. Hij heeft de kraam opgezet en onze kaas naar de markt gebracht. Debbie ging van jongs af aan met veel plezier met haar vader mee en ongeveer 15 jaar geleden

Lees meer

Wolmarkt.nl

Wolmarkt.nl

Borduurpakketten, Brei accessoires, Breiwol

Wolmarkt is een bedrijf dat sinds 1982 6 dagen in de week op de markt staat met een marktkraam en sinds 2005 ook een online winkel is begonnen. Tevens zijn wij in 2005 ook begonnen met beurzen en kunt u ons regelmatig op beurzen in Nederland vinden. In Nieuwegein staan we sinds 2013 op de

Lees meer

De Sterpoelier

De Sterpoelier

Eieren, Gegrilde Kip, Kip

Mijn naam is Insel Wennekes. Ik ben al jaren de poelier van Nieuwegeinse markt. Zowel op de vreeswijk markt als de centrum markt. Ik ben ooit begonnen in samenwerking met mijn vader. Ik heb later de kraam van hem overgenomen en heb sindsdien de kraam alleen gerund. Bij ons aan de kraam vind je de

Lees meer

Travelman Lederwaren & Reisartikelen

Travelman Lederwaren & Reisartikelen

Beagles, Clutch, Collectietassen, EnricoBenetti, Handtas, Herentas, Kindertas, Koffers, Leder, Lederwaren

Goedendag, mijn naam is Jaap van der Woude. Sinds kort sta ik op de gezellige zaterdagmarkt in Nieuwegein (city plaza). Ik verkoop lederwaren & reisartikelen. Dus tassen, portemonnees, koffers, sporttassen etc. Noem het maar op en ik heb het bij me of ik kan het op bestelling voor u regelen. Ik zou het leuk vinden om u binnenkort op de markt

Lees meer

Kappersgerei

Kappersgerei

Haarverzorginsproducten

Iedere zaterdag zijn wij te vinden op de markt van Nieuwegein. Bij ons vindt u verschillende haarverzorgingsproducten. Heeft u droog haar, last van klitten of wilt u meer glans? Wij hebben het juiste product voor u. Ook voor advies kunt u ons om hulp vragen!

Lees meer

Marktslager – Pim de Kooter

Marktslager – Pim de Kooter

Beenham, Grillworst, Oma's Gehaktballen, Ouderwets Draadjesvlees, Paardenworst

Hoi allemaal, ik ben Pim en ben uw Marktslager op zaterdag in Nieuwegein. Ik sta al zolang op de markt dat ik niet meer precies weet hoeveel jaar. Ik ben ooit begonnen als Slagers knecht. Daarna ben ik Marktslager geworden en dat doe ik nu al zo’n 35 jaar.

Lees meer

v/d Sande – Fournituren

v/d Sande – Fournituren

Garen, Knopen, Modefournituren, Ritsen

Hoi allemaal, ik ben Rene van den Hout. Ik sta ondertussen al 11 jaar op de markt in Nieuwegein. Ik heb deze kraam ooit overgenomen van mijn schoonouders. Zij hadden besloten dat ze wilden stoppen met de kraam en ik wilde er graag mee verder.    

Lees meer

Frietoloog

Frietoloog

Friet, Frikadellen, Ijsjes, Kroketten, Warme en Koude Dranken

Hoi allemaal, ik ben de frietoloog van Nieuwegein. Voor alle snacks kunt u bij mij terecht. Ik sta er al 35 jaar. Ook heb ik een heerlijk terras voor de kraam. Dus kom eens lekker genieten bij mijn kraam tussen het shoppen op de markt door.

Lees meer