Geplaatst op: 4 oktober 2020

In het zonnetje: Dierendingenbestdeal!

Dierendag!??
 
Dat kunnen wij niet voorbij laten gaan zonder iemand in het zonnetje te zetten! Dierendingenbestdeal!
 
Dierendingenbestdeal verkoopt dierbenodigheden, snacks en dierenvoer. 1 november 2020 staan wij alweer 5 jaar op de markt, genoeg ervaring dus om jou op de markt te helpen!?
 
Ik heb eerst bijna 30 jaar als filiaalmanager gewerkt bij Kruidvat. We hebben onze wegen gescheiden en ik heb toen de mogelijkheid gekregen om voor mezelf te beginnen. We hebben al 15 jaar een honden trimsalon aan huis en ik was zelf al meer dan 25 jaar bestuurslid van een hondenschool en bekend in de hondenwereld. Langs deze weg in contact gekomen met een onderneemster die wegens gezondheidsredenen reden moest stoppen, toen heb ik het complete bedrijf inclusief diverse markten overgenomen. Mijn achtergrond van zowel Kruidvat als drogist en kennis van de hondenwereld maakte mij en mijn vrouw een zeer geschikte overname partner.?
 
Wij hebben hoog kennisniveau op gebied van voeding en snacks maar kunnen ook goed advies of tips geven bij gedragen problemen. Daarnaast hebben wij ook kennis op het gebied van vachtverzorging door kennis uit de trimsalon. 
Tot snel op de markt!?

Deel op Facebook Verstuur per mail