Geplaatst op: 18 augustus 2020

Ondernemer in de spotlight: Reform en Kruidenmarkt

Het is weer tijd om een marktondernemer in de spotlight te zetten. Vandaag zetten we Paula van Reform en Kruidenmarkt in de spotlight. Ieder dinsdag te vinden op de markt op het Muntplein in Nieuwegein. Wij hebben Paula gevraagd om iets over haar en haar bedrijf te vertellen.

“Nadat ik de opleiding verzorging had gedaan, ben ik de opleiding drogisterij gaan doen. De markt zag er toen aantrekkelijk uit en daarom ben ik destijds op de markt begonnen. Het bedrijf bestaat al ongeveer 50 jaar. De eerste keer dat ik op de markt stond was op dinsdag in Zaltbommel. Het was gezellig onderling en zorgde voor vrijheid. Nu heb ik mijn eigen markten opgebouwd. De klanten en collega’s zijn geweldig. Je krijgt echt met iedereen een band.

De motivatie om op de markt te staan is toch wel de gezelligheid en het advies dat je aan klanten kunt geven. Vooral als ze daarna nog eens terugkomen en bijvoorbeeld mijn bedrijf aanbevelen. Doordat de markt overal anders is, blijft het aantrekkelijk om op de markt te staan.

Klanten betekenen veel voor ons. Zonder klanten is er geen markt en daarom is het ook super om klanten advies te kunnen geven. We proberen dan ook al onze klanten tevreden te houden. Goede kwaliteit en vriendelijkheid zijn onze drijfveren. Ook in onze producten is dit terug te zien. We halen de producten uit verschillende landen en we gaan altijd voor kwaliteit.

Wat betreft de toekomst; blijven we lekker zo doorgaan. Het bevalt ons en de klant goed en dat is het belangrijkste.”

Kom snel eens langs op de markt op het Muntplein om de top producten van Paula te bewonderen. Daarnaast geeft ze je graag advies! 

Deel op Facebook Verstuur per mail