Johan en Esther groente en fruit!

Wij, Johan en Esther stellen u vol trots voor aan onze onderneming. De handel in aardappelen groente en fruit werd opgericht door de ouders van Esther. Na jarenlang meegewerkt te hebben vol passie en liefde voor de markt, hebben wij besloten het bedrijf voort te zetten vanaf 1996. Kort na de overname is ons bedrijf een andere weg ingeslagen. Met het concept “zelfbediening” werden wij het eerste bedrijf op de markt waar de klanten hun boodschappen zelf mochten pakken. Bij ons kunt u alles proeven en keuren. De behoefte van de klant staat hierbij centraal. We staan klaar om u het beste advies te geven en we zijn te allen tijde bereid om u als klant te helpen en te woord te staan. Onze kinderen Benjamin en Ruben werken met ons mee. Ons gezin en de collega’s vormen een goed team die samenwerkt tot een groot marktsucces. Voor ons is de markt het vrije leven, veel contact met de klanten maakt het werk nooit saai.
Wij staan op de volgende markten: dinsdag: Maarn, woensdag: Odijk, donderdag:Doorn, vrijdag: de Bilt en zaterdag Nieuwegein.
Wij proberen altijd goedkoop te werken en leveren een goede kwaliteit, veel vitamine voor een klein prijsje! Je kunt bij ons proeven en keuren en we staan altijd klaar om u goed advies te geven. Vaak hoor je ons al van ver “meloenen om te zoenen!” We hopen u snel te zien, tot zaterdag! U kunt ons vinden boven op het Stadsplein van Nieuwegein (Foodplein), we staan naast bakkerij ’t Stoepje.
Hartelijke groet,
Johan, Esther en medewerkers