Ravioli met vier soorten kaas

Ravioli met vier soorten kaas, wat je gewoon vers in sommige supermarkten kunt kopen, of natuurlijk helemaal zelf kunt maken. Als je het een keertje makkelijk wilt hebben is het natuurlijk helemaal niet erg als je deze verse ravioli in de winkel koopt.

Doorgaans is het product van zeer goede kwaliteit.

In dit gerecht gaat veel ham, en dus lekker veel kaas, samen met veel kruiden.

 

Recept Ravioli met vier soorten kaas

Een pastarecept om van te smullen.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Keyword Ravioli met vier soorten kaas
Prep Tijd 15 Minuten
Kook Tijd 20 Minuten
Porties 4 Personen

INGREDIËNTEN

500 Gram Verse ravioli 4 formaggi
800 Gram Tomatenblokjes
6 Gedroogde tomaten
1 Pot Grand’ Italia 4 formaggi pastasaus
220 Gram Hamblokjes
1 Theelepel Gedroogde Italiaanse kruiden
Geraspte kaas
Ravioli met vier soorten kaas

INSTRUCTIES

Oven voorverwarmen op 225 graden.
De ravioli koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, daarna goed laten uitlekken.
Ook de tomatenblokjes laten uitlekken, en de zongedroogde tomaten in stukjes snijden.
In een pan de tomatenblokjes, de saus, de stukjes gedroogde tomaten, de hamblokjes, en de kruiden mengen en verwarmen.
De ravioli en de saus mengen en in een ovenschaal doen. De geraspte kaas erover strooien.
De ovenschaal gedurende 10 minuten in de oven plaatsen en het gerecht gratineren.

Deel op Facebook Verstuur per mail