Floating Gems – Aura Hangers

Geldig op Wk 13 + Wk 14 + Wk 15 Markten: Citymarkt (Zaterdag 9:00 - 17:00 uur) Floating Gems – Aura Hangers Floating Gems – Aura Hangers

Omschrijving

"Floating Gem" Hangers

floating-gems-18x-ruw-25-cm-doorsnede_

Tijdelijk afgeprijsd

NU: Van € 24,95 Voor € 19,95

Een mooie hanger waar diverse edelsteentjes in lijken te drijven, sommige ruw en sommige gefacetteerd. De edelsteenjes zijn net als de hanger van een hele mooie kwaliteit en zijn een prachtig geschenk. Bij de hanger zit een collier, zodat het direct te dragen is zonder eerst op zoek te moeten naar een bijpassend collier. De hanger (inclusief ketting) is verpakt in een geschenkdoosje.

Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

aqua-aura-floating-gemAqua aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

titanium-aura-floating-gemTitanium Aura kwarts wordt soms de 'Stone of Astral Journeys' genoemd en is een uitstekend kristal voor astrale reizen en uittredingen uit het lichaam. Het heeft een hoge energie en is nuttig voor het verwijderen van energieblokkades, vooral die creativiteit belemmeren. Deze steen staat erom bekend om de positie van alle chakra's te openen en te helpen bij het stimuleren en het verhogen van Kundalini energie. Titanium Aura staat erom bekend om het Derde Oog te activeren en te helpen met helderziendheid, het lezen van mensen, en andere paranormale activiteiten. Deze steen wordt gebruikt bij folklore en kristal genezing, vitaliteit, sterkte, ogen, de hersenen, oren, het centraal zenuwstelsel. Zij wordt geassocieerd met de Derde Oog Chakra, maar ook met de Wortel Chakra.


angel-aura-floating-gemAngel aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.