Geplaatst op: 13 september 2021

Hartverwarmende actie op de Markt in Nieuwegein voor Kika

Het zal je maar gebeuren….

Het overkomt altijd een ander denken we. Tot het plots heel dichtbij komt. Misschien zelfs wel zo dichtbij dat het om je eigen kinderen gaat of van iemand die je kent. Kanker heeft plots een extreme impact op het leven van de ouders, familie en vrienden van een kind met kanker.

Wanneer je eigen kind ziek is en met wat koorts vecht tegen een griepje weet je weer hoe kwetsbaar we zijn. Van de een op de andere dag is het leven compleet anders. Wanneer het niet om een griepje gaat is het natuurlijk een compleet ander verhaal.

De kansen om Kanker te overleven is de laatste jaren gelukkig sterk verbeterd. Onderzoek helpt om ook kinderen met kanker een betere toekomst te bieden. Kika heeft hier fondsen voor nodig om nieuwe onderzoeken te doen specifiek voor kinderkanker. Ze onderzoeken niet alleen mogelijkheden om kanker te genezen, maar ook om de kwaliteit van leven te verbeteren op een latere leeftijd.

Linda Ettekoven Hase wil Kika helpen en stelt haar plek op de Markt voor een week beschikbaar.

Haar tassen en artikelen moeten we een weekje missen. Haar zoon zal op haar plek staan op zaterdag 18 september met “Actie voor Kika”

Een korte reactie van Linda Ettehoven Hase:

“We hopen op goed gevulde collecte bussen, de ballonnen en vlaggen liggen klaar. Heel heel veel cadeautjes om te grabbelen…En de enige echte Kika beer is de hele dag aanwezig om te knuffelen en te poseren voor de mooiste fotos

Help jij mee, maak het verschil, laat je hart spreken, kom langs, steun en doneer…. alle donaties het helpt en is zo ๐Ÿ’œ๐Ÿงก nodig… tot zaterdag van 08.00 tm 17.00 uur Nieuwegeinse Markt..๐Ÿ’œ๐Ÿงก”

 

Zien we je ook op de markt komende zaterdag!

 

 

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail