Aziatische rundvleessoep

Aziatische rundvleessoep is een gerecht dat wel een beetje kan doen denken aan de tom yam die misschien een enkeling al eens gemaakt heeft.

Azië, onafhankelijk over welk land we het hebben, heeft een rijke keuken. En vooral als we het mks rolex datejust m126284rbr 0007 36mm ladies black dial silver tone hebben over soepen en wokgerechten.

Een keuken ook waar vele heerlijke smaken in één gerecht gestopt kunnen worden.

Met deze rundvleessoep is het niet anders, en al helemaal fendi 752019 1 t shirts short sleeved o neck for men niet meer te vergelijken met de simpele rundvleessoep die wij in Nederland kennen.

 

Recept Aziatische rundvleessoep

Niet makkelijk, wel erg lekker.
Maaltijd Soep
Keuken Internationaal
Keyword Aziatische rundvleessoep
Porties 4 Personen

INGREDIËNTEN

250 Gram Biefstuk
100 Gram Taugé
4 Lente-uien
2 Rode pepers
100 Gram Shiitake of champignons
100 Gram Verse worteltjes
150 Gram Paksoi
100 Gram Peultjes
1 Teentje Knoflook
12 Mienestjes of iets soortgelijks
1 Centimeter Gember
Zonnebloemolie
Sesamolie
1 Kleine rode peper
Vissaus
Zwarte bonensaus
Ketjap manis
500 Milliliter Rundvleesbouillon

 

INSTRUCTIES

De biefstuk in wat olie bakken. De biefstuk moet niet door en door zijn maar nog rood van binnen.
Na het bakken de biefstuk in reepjes snijden.
Knoflook schoonmaken, gember schillen en in stukjes snijden, en de kleine rode peper schoonmaken.
Maak met een vijzel of een keukenmachine een pasta van het teentjes knoflook, de gember, en de kleine rode peper.
Bak deze pasta in een klein beetje olie.
De paddenstoelen schoonmaken en in stukjes snijden. De andere groenten schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
De paddenstoelen aan de pasta toevoegen, dan de groenten waarvan de paksoi als laatste. Dit vijf minuten roerbakken.
Nu een beetje sesamolie toevoegen, de vissaus, de ketjap manis, en de zwarte bonensaus.
Het geheel afblussen met de bouillon. Goed mengen en warm laten worden.
Het vuur verlagen, en ondertussen de mie koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
Maak de rode pepers schoon en de lente uien. Snij beide in ringen.
Als laatste de taugé aan de soep toevoegen, 2 minuten mee verwarmen en het vuur uitdoen.
Neem vier soepkommen en leg eerst de mie er in. Dan de reepjes biefstuk, en daarover giet je de soep. Garneren met de lente ui en de rode peper.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail