Holland kaascentrum

Hallo allemaal, Ik ben Ton de Veen. Ik sta al veertig jaar op verschillende markten, waarvan o.a. in Nieuwegein. Het is ooit begonnen toen ik na de middelbare school werd gevraagd om op de markt te komen helpen. Aanvankelijk voor één jaar, dan kwam de militaire dienst. Echter de militaire dienst ging niet door, alle jongens van 1959 mochten thuisblijven.
.
Elke week verkopen wij met veel enthousiasme de lekkerste en bijzonder Nederlandse kazen op de markt. Vanaf jong tot oud, mager, geitenkaas, biologisch, een groot assortiment echte boerenkazen en streekproducten.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij (bijna) alle vragen over kaas beantwoorden en kunnen wij u uitgebreid adviseren over het gebruik van kaas op de boterham, in de keuken, bij kaasfondue of op een kaasplankje.
Alles vers van het mes, kom proeven !
.
Dinsdag zijn wij op markt Muntplein en zaterdag op markt Centrum. Daarnaast bezoeken wij elke week diverse markten in de regio, te weten op woensdag Driebergen, donderdag Houten-C, vrijdagmorgen oude dorp Houten en vrijdagmiddag Beesd.
.
Wij zijn sinds 1974 op de Nieuwegeinse markten en zijn lid van Holland kaascentrum.
Dit is een samenwerkingsverband van 45 zelfstandige ondernemers die top kwaliteit kaas, vers van het mes, verkopen op de markten in Nederland.
Bij aankoop van elke 500 gram ontvangt u een spaarzegel, kaart vol? U ontvangt 10% korting of een per seizoen wisselend cadeau.
Heeft u meerdere spaarkaarten vol? Vraag naar de mogelijkheden. U ontvangt dan geheel gratis of met enige bij betaling grote cadeaus, zoals een kaasschaaf, kaasmes, tostiapparaat, kaasfonduset of een kaasplank.
.
Kijk voor informatie over o.a. waar wij staan, recepten, onze spaaractie, aanbiedingen, enz. op www.hollandkaascentrum.nl
.