Gegrilde asperges met biefstuk is natuurlijk haast een klassiek recept dat niet alleen in Nederland erg populair is.
In dit recept maken we het gerecht nog lekkerder door er salsasaus bij te serveren, dat uitstekend past bij zwel de biefstuk als bij de groene asperges die we hier gebruiken.
Overigens kopen we de salsa gewoon, dus je hoeft geen uren in de keuken te staan.
Eventueel kun je er nog gebakken uitjes over doen.
Recept Gegrilde asperges met biefstuk
Populair en lekker.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Internationaal
Prep Tijd 15 Minuten
Kook Tijd 25 Minuten
Porties 4 Personen
INGREDIËNTEN
1 Kilo Groene asperges
4 Biefstukjes van 200 gram
300 Milliliter Salsa
Steakpeper
Zout en peper
Olijfolie
INSTRUCTIES
Oven voor verwarmen op 70 graden.
Schroei in een koekenpan of grillpan de biefstuk aan beide kanten aan.
De pan in de oven plaatsen en 25 minuten de biefstuk laten garen.
Maak de groene asperges schoon en grill deze gedurende 10 minuten in een andere grillpan.
De asperges op vier borden leggen en garneren met zout en peper, en peper. Doe er wat olijfolie over.
Leg de biefstukjes, die je natuurlijk nog in repen kunt snijden, ernaast.
Serveren met de salsasaus.